דף הבית >> מאגרי מידע >> חברות העמותה כותבות >> עיצוב וגרפיקה >> הקשר בין עיצוב גרפי טוב לשיווק טוב מאת עדנה ריקלין
 
הקשר בין עיצוב גרפי טוב לשיווק טוב
עדנה ריקלין / מעצבת גרפית, מוצר ותערוכות
 
 אפתח בידיעה מרעישה...  קצב החיים בעולם כיום הוא מהיר!!!...
הרי זה ברור לכולנו שאנו כבני אדם מוקפים בהמון גירויים ויזואליים. כשבעל עסק רוצה לפרסם עצמו ולהתבלט מבחינה ויזואלית הוא חייב ללכוד את תשומת לב המתבונן.
לרוב זה עניין של שניות. זה בא לידי ביטוי בפרסומות, שלטי חוצות, מודעות בעיתונים וכדומה.
אתמקד בשניים מהפורמטים הגרפיים הקטנים המוכרים לנו כבעלות עסק קטן (בינתיים...):
 
כרטיס הביקור.
הוא לא מודעת פרסומת, אבל הוא מייצג אותנו!  בפורמט קטן זה אנו רוצות להעביר מסר על תחום עיסוקנו (מעבר לפרטים הבסיסיים של כתובתנו).
כיצד משתלבת הגרפיקה בהעברת מסרים?
ככלל- עיצוב משלב צורה, צבע וכתב. עיצוב טוב צריך לשלב את כל אלה בצורה המתאימה ביותר למסר שאותו רוצה בעל הכרטיס להעביר.
לדוגמא-  לעסק בתחום הקוסמטיקה נבחר אותיות "מעודנות" אולי אף "רכות" ולא אותיות "כבדות".  לכרטיס ביקור שמייצג אדם המתמחה ביוגה/רפואה אלטרנטיבית וכדומה לא נבחר בצבעוניות רועשת ו"פסיכדלית".
מאוד חשוב לא להעמיס אינפורמציה רבה אם הדבר לא הכרחי (זוכרות? יש לנו כמה שניות להעביר רושם...). חשוב גם לברר אם הלוגו/איור/תמונה שמשתמשים בהן אכן מעבירים את המסר הנכון. לא תמיד מה שברור לכן  מובן על ידי האחרים.
אפשר להראות את הכרטיס בשלב הסקיצה לכמה אנשים, אבל לא להגזים... כמספר ההתייעצויות כך מספר הדעות... מספיק להראות לשניים שלושה אנשים ("קבוצת מיקוד"...).
לא חובה לשלב איור/ציור/תמונה; המסר יכול לעבור גם על ידי סוג הכתב וסוג הנייר עליו הוא מודפס (עסק המתמחה לדוגמא במוצרים "טבעיים" יכול להעביר את המסר בהדפסה על נייר ממוחזר או בעל גוון "טבעי").
 
חשוב לציין שגם בעיצוב יש אופנות. סגנונות עיצוב שנראים עדכניים בתקופה מסוימת יראו מיושנים לאחר מספר שנים.  נכון, אנו רוצות לשדר יציבות  אבל רצוי  ל"התרענן" פעם בכמה שנים. המדובר לא בשינוי מהותי. לא צריך להמציא את הגלגל מחדש אם יש לנו קונספט מוצלח. לעיתים מספיק להחליף את הרקע או סוג הנייר שעליו מדפיסים.
 
מודעה בעיתונות.
לכולנו מוכרות כל אותן מודעות של בעלי עסקים קטנים כשאנו מדפדפות בעיתון המקומי.
בדרך כלל הן מופיעות במרוכז על אותו דף.
שוב-  מדובר בפורמט קטן יחסית שעלינו להעביר בו מסר שיתפוס את עיניי הקורא בצורה המהירה ביותר. גם בעיצוב המודעה, כמו בכרטיס הביקור, יש להתייחס לשימוש בצבע, צורה וסוג אות.
אבל... (וזה אבל גדול) במקרה זה לא מספיק שהמודעה משדרת את המסר הנכון מבחינה גראפית. יש חשיבות גדולה מאוד היכן המודעה מתפרסמת. לא כל מה שנראה טוב על מסך המחשב או בתדפיס לדוגמא על דף נקי ייראה נכון בעיתון.
רצוי לעשות תחקיר קטן היכן המודעה תתפרסם ולצד אילו מודעות אחרות.
אנו יכולות ליצור מודעה יפה וצבעונית לעסק שלנו, אבל במידה והיא תמוקם  לצד הרבה מודעות צבעוניות- כיצד היא תתבלט? אולי דווקא במיקום כזה עלינו לעצב מודעה לא צבעונית שתתפוס את תשומת הלב בין "ים" הצבעים שמסביבה?
ובמקרה הפוך- על רקע מודעות חיוורות דווקא המודעה הצבעונית שלנו תתבלט.
 
ולסיכום-
כפי שהבחנתן יש להתחשב בהרבה נתונים ולהתייחס בכובד ראש לצד הגראפי  גם כשמעצבים בפורמטים קטנים כמו מודעה או כרטיס ביקור.
וההמלצה שלי-  יש לקחת הכול בפרופורציות, ליהנות מהתהליך ולא לשכוח לחייך...

נכתב ע"י עדנה ריקלין - סטודיו לעיצוב גרפי, עיצוב אמצעי תצוגה ותערוכות  
טל: 054-4401023     ericklin@013.net      www.edna-design.com

 

Go Back  Print  Send Page

בניית אתרים - לייבסיטי